De pagina delen via

Het concern Nadia

Het concern NADIA, een uitvloeisel van de vennootschap NADIA die nummerplaten vervaardigt en in 1962 werd opgericht, heeft zijn activiteiten gediversifieerd en zich ontwikkeld tot een multidisciplinair concern met maar liefst 7 verschillende activiteiten.

Een voorbeeld van succes

Het concern NADIA werd als afwijkend beschouwd tijdens de lange periode waarin bedrijven zich doorgaans op één activiteit richtten. Tegenwoordig wordt NADIA echter als een voorbeeld van een succesvolle onderneming gezien, juist door deze diversiteit, die veel toegevoegde waarde schept en een ‘crisisdempend’ effect heeft.

Al deze activiteiten zijn mogelijk door de kennis van ervaren mannen en vrouwen, die dicht bij de praktijk en de klanten staan, experts zijn op het gebied van fabricage en voortdurend op zoek zijn naar innovaties.

De vennootschappen van het concern ontwerpen en vervaardigen de producten A tot Z. Het concern heeft een onderzoeksdienst, die borg staat voor een groot innovatie- en reactievermogen.

Video concern Nadia

Garantie op succes en bestendigheid

De vennootschappen van het concern zijn sterk gericht op export: sommige realiseren tot 80% van hun omzet in het buitenland. Allemaal zijn ze toonaangevend op de markt waar ze opereren en hebben ze een imago van kwaliteit, originele en hoogwaardige producten en een onberispelijke dienstverlening. De vennootschappen en activiteiten van het concern NADIA:

NADIA SIGNALISATION: verkeersborden, borden voor bouwplaatsen, informatieborden, omheiningen van aluminium, www.nadia-europ.com

SIB: aluminium uitrusting voor het huis (portalen, garagedeuren, luiken, afsluitingen), www.sib-europe.com

DYNAMIC: keukengerei voor professionele keukens, www.dynamicmixers.com

 

ANJOU AUTOMATION: automatisering, regeltechniek, bedrijfsinformatica, www.anjouautomation.fr

FORCE 5: verkoop van boten, tuigage, motoren, www.force-5.fr

ALUCLOS: sluiten aluminum

Het concern NADIA is erin geslaagd om onafhankelijk te blijven. De aandeelhoudersstructuur, verbonden aan de bestuurders van het concern, staat borg voor succes en bestendigheid.

Nadia Group wereldwijd

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.