De pagina delen via

Onze partners

Onze belangrijkste partners

Annuaire de la Bourgogne Online gids Bourgogne Tourisme Bourgogne regio van wijn en gastronomie, de kunst van het goede leven in onze regio. Op de Bourgondische online gids Jaimelabourgogne vindt u: kunstenaars en ambachtslui, hotels en restaurants, praktische informatie, sport en recreatie, de geschiedenis van de Bourgogne.

 

 
Office du tourisme de Saverne en Alsace : vereniging op grond van de wet van 1908, beheerd door een raad van bestuur van 25 leden met twee sterren en het certificaat Qualité Tourisme. 

 

Assocation Canaux de Bretagne Vereniging Canaux de Bretagne: vereniging die ernaar streeft alle betrokkenen in overheid en bedrijfsleven samen te brengen om de waterwegen Canal de Nantes à Brest, Canal du Blavet, de rivier de Vilaine, en het Canal d’Ille-et-Rance optimaal te gebruiken.

 

 Voyages à deux, blog van Marie en Matt, twee geliefden die dol zijn op reizen, de wereldkeuken en reisfilms.

Harskirchen is een dorp in het noordoosten van Frankrijk, in het departement Bas-Rhin in de Elzas. Het valt onder het arrondissement Saverne en het kanton Sarre-Union. De plezierhaven van Harskirchen verwelkomt de boten van Nicols sinds 2014.

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.