De pagina delen via

Onze riviercruises

Ontdek de pleziervaart op rivieren met een NICOLS-boot!

Gooi met uw partner, gezin of vrienden de trossen los voor een vaarvakantie op rivieren, in volstrekte vrijheid. Nicols biedt u 24 bestemmingen om de binnenwateren van Frankrijk, DuitslandNederland en Portugal te ontdekken.

Beleef een onvergetelijke vakantie aan boord van een een rivierboot zonder vaarbewijs. Onze boten zijn ingericht om 2 tot 12 personen op een comfortabele manier te huisvesten.

(0 tot 16 jaar)

Een vergunningvrije boot huren

Hebt u nog nooit gevaren? Wees gerust: voor geen van onze boten hebt u een vaarbewijs nodig! Op de dag van uw vertrek staan onze teams klaar om u de belangrijkste aanwijzingen voor het varen mee te delen. Ze maken bliksemsnel een ervaren kapitein van u!

Voor complete informatie over de pleziervaart op rivieren, een originele manier om een streek in alle rust, midden in de natuur en in verschillende seizoenen te ontdekken, kunt u onze rubriek ‘Veelgestelde vragen’ raadplegen. Om uw bestemming en boot te kiezen, adviseren we u de video’s te bekijken. Neem gerust contact met ons op als u daarna nog vragen hebt: we staan klaar om u te helpen bij de voorbereiding van uw vaarvakantie!

Praktische informatie

FAQ, woordenlijst, vaarregels, AANBIEDINGEN… Raadpleeg praktische informatie over de pleziervaart op rivieren.

Vraag gratis onze folder aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.