De pagina delen via

Vaarvakanties op rivieren in de Anjou

Ontdek de pleziervaart op rivieren in de Anjou! Op slechts 2 uur en 30 minuten van Parijs, tussen de kastelen van de Loire en Bretagne, nodigen we u uit om de Anjou te ontdekken. Een unieke regio met meer dan 300 kilometer aan bevaarbare rivieren die uitsluitend bestemd zijn voor de pleziervaart. De Anjou, die bekend staat om haar ‘douceur de vivre’, gastronomie, kastelen en abdijen, heeft een geweldig rivierennetwerk dat u kunt benutten om deze regio te ontdekken.

Verhuur van boten op de Mayenne, de Sarthe en de Oudon

Als u kiest voor de Anjou, kunt u zeker zijn van een rustige vaarvakantie, met veel aantrekkelijke bloemrijke dorpjes die rijk zijn aan geschiedenis. Deze dorpen liggen langs drie rivieren: de Mayenne, de Sarthe en de Oudon, die uitsluitend bestemd zijn voor de pleziervaart.

De Anjou behoort tot de stroomgebieden met de beste voorzieningen van Frankrijk: aanmeerplaatsen, pontons voor de sluisdoorvaart, kleine sluizen die dagelijks open zijn en worden bediend met trekkoorden … een ideaal traject voor uw eerste vaarvakantie op rivieren. De veiligheid die u wordt geboden, geeft u een rustig gevoel tijdens uw boottocht.

Praktische informatie

FAQ, woordenlijst, vaarregels, AANBIEDINGEN… Raadpleeg praktische informatie over de pleziervaart op rivieren.

Vraag gratis onze folder aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.