De pagina delen via

Vaarvakantie op rivieren in Duitsland

Duitsland, een land dat wordt doorkruist door waterwegen, biedt liefhebbers van pleziervaart in het binnenland de mogelijkheid om schitterende uitgestrekte natuurgebieden te ontdekken.
Huur een bewoonbare boot zonder vaarbewijs en vaar over het kristalheldere water dat door de prachtige bossen en karakteristieke landschappen van Mecklenburg en Brandenburg stroomt. Onze drie centra voor bootverhuur staan garant voor een onvergetelijke bootvakantie tussen de meanderen in het ‘land van duizend meren’.
Houdt u van zwemmen, meert u graag aan bij een ongerept meer of bent u fan van vissen? Neem de tijd voor een rivierreis met uw gezin of met vrienden, voor een paar dagen, een week of langer. Laat u meeslepen door de pracht van deze natuurlijke rijkdom!
(0 tot 16 jaar)

Een boot huren vanuit twee centra voor bootverhuur

Met NICOLS kunt u het erfgoed in het oostelijke deel van Duitsland vanaf het water ontdekken. De Elde en de Havel kronkelen door het Müritz-Nationalpark tot aan Schwerin, een stad die net zo schitterend is als het beroemde kasteel dat u er kunt bewonderen. Uw woonbootvakantie leidt u door het land van Neuruppin, beroemd geworden door de schrijver en dichter Theodor Fontane. Iets verderop arriveert u bij de hoofdstad Berlijn. Onze diverse suggesties voor vaarroutes en onze toeristische beschrijvingen helpen u om een originele bootreis met een Nicols-boot samen te stellen.

Praktische informatie

FAQ, woordenlijst, vaarregels, AANBIEDINGEN… Raadpleeg praktische informatie over de pleziervaart op rivieren.

Onze cruises in Duitsland per regio

Vraag gratis onze folder aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.