De pagina delen via

Vaarvakantie op rivieren in Frankrijk

Droomt u van een bootvakantie waarbij u Frankrijk vanaf het water ontdekt? Nicols biedt u de mogelijkheid om boten zonder vaarbewijs te huren vanuit bijna twintig centra voor bootverhuur op het enige rivierennetwerk van Frankrijk!
Met bijna 8.000 kilometer aan waterwegen beschikt Frankrijk namelijk over het grootste rivieren- en kanalennetwerk van Europa. Een paradijs voor liefhebbers van pleziervaart op rivieren, met volop mogelijkheden voor boottochten van een weekend, enkele dagen of een week, zodat u het prachtige Frankrijk op een bijzondere manier kunt ontdekken. Van dorp naar dorp en van sluis naar sluis!
Nicols heeft voor u de mooiste Franse regio’s geselecteerd die u vanaf het water kunt ontdekken. Kies er een die u aanspreekt en gooi de trossen los!
(0 tot 16 jaar)

Huur een boot vanuit bijna 19 centra voor bootverhuur

U hebt vast weleens gehoord van het beroemde Canal du Midi, het Canal de Bourgogne en/of het Canal de Nantes à Brest in Bretagne. Om u de mooiste bestemmingen voor bootvakanties op rivieren te kunnen bieden, heeft NICOLS een netwerk van bootverhuurcentra gevestigd in 12 Franse regio’s. U kunt dus vertrekken vanuit 20 verschillende bestemmingen.Voor een geslaagde vaarvakantie op rivieren kunt u rekenen op onze gevarieerde routes: tussen twee locaties, heen en terug of rondreizen. Raadpleeg onze suggesties voor woonbootvakanties en toeristische routebeschrijvingen.

Praktische informatie

FAQ, woordenlijst, vaarregels, AANBIEDINGEN… Raadpleeg praktische informatie over de pleziervaart op rivieren.

Vraag gratis onze folder aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.