De pagina delen via

Vaarvakanties op rivieren in Portugal

Nicols is de exclusieve verhuurder in Portugal van boten waarvoor u geen vaarbewijs nodig hebt!

Portugal staat wat riviervaart betreft vooral bekend om de Douro, een rivier die druk wordt bevaren door passagiersschepen en rivieraken.
Maar deze bestemming voor woonbootvakanties met een boot van Nicols is zo bijzonder vanwege het water waarop u gaat varen: het Grande Lago in de Alentejo is namelijk het grootste kunstmatige meer van Europa!
Het heeft geen enkele sluis en biedt u volop gelegenheid om aan te meren bij kleine eilandjes, in volstrekte vrijheid.
Het 365 dagen per jaar geopende centrum voor bootverhuur in Amieira verwelkomt u ’s zomers en ’s winters voor een unieke bootvakantie, zelfs met Kerst en Nieuwjaar!

(0 tot 16 jaar)

Huur een boot op het Grande Lago in het gebied Alentejo

Het Grande Lago in Portugal werd  Dankzij de bouw van de Alqueva-dam zorgt de rivier de Guadiana voor een enorm waterreservoir: het veranderde de regio in een van de populairste vakantiebestemmingen van Portugal.Tegenwoordig is het Grande Lago een paradijs voor vissers, zwemmers, wandelaars en niet te vergeten liefhebbers van de pleziervaart. Voortaan kunnen zij zonder vaarbewijs een boot huren op het Grande Lago, vanuit de jachthaven van Amieira!  Het meer is niet alleen een uitgestrekt wateroppervlak.

Praktische informatie

FAQ, woordenlijst, vaarregels, AANBIEDINGEN… Raadpleeg praktische informatie over de pleziervaart op rivieren.

Onze cruises in Portugal per regio

Vraag gratis onze folder aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.