De pagina delen via

Riviercruise in Nederland

Nederland, land van waterwegen, molens en tulpen is de ideale bestemming voor een bootvakantie zonder vaarbewijs! Nicols heeft er dan ook voor gekozen om boten te verhuren vanuit zijn nieuwe vertrekbasis in KERKDRIEL, in hartje Nederland.

Het Nederlandse waterwegennetwerk telt ongeveer 5046 km, wat het land op de 3e plaats van Europa zet, na Frankrijk (8500 km) en Duitsland (7300 km). Maar in vergelijking tot de grootte van het land is dit rivierennetwerk enorm en verdient dan ook écht de bijnaam "Land van Waterwegen"…

Dankzij het platte landschap tellen de Nederlandse vaarroutes maar erg weinig sluizen, waardoor deze goed toegankelijk zijn voor beginnelingen. Daarnaast kunnen pleziervaarders genieten van een typische karaktertrek van Nederland: ophaalbruggen.

(0 tot 16 jaar)

Bootverhuur in het hart van Nederland

Wie heeft er nou nog nooit gehoord van het beroemde Anne Frankhuis in Amsterdam, Goudse kaas, de fietspaden of het bekende Van Gogh museum? Dankzij een boottocht worden al deze schatten wel heel toegankelijk! Om je de mooiste routes voor riviercruises te bieden heeft NICOLS zijn vertrekbasis in het hart van Nederland gevestigd, van waaruit je verschillende rondvaarten kunt maken, met alleen een heenvaart of heen- en terugvaart. Bereid je riviercruise in Nederland goed voor en bekijk ons aanbod riviercruises en toeristische informatie van de routes.

Praktische informatie

FAQ, woordenlijst, vaarregels, AANBIEDINGEN… Raadpleeg praktische informatie over de pleziervaart op rivieren.

Onze cruises in Nederland per regio

Vraag gratis onze folder aan

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nicols gebruik van cookies. Ik ga akkoord.