Een boot huren staat garant voor een originele & groene vakantie op het water

Hebt u zin in een bijzondere vakantie met uw gezin of vrienden? Denk dan eens aan een boot huren (zonder vaarbewijs)!

  • De voordelen van boot huren voor je vakantie

De voordelen van boot huren voor je vakantie

 

  • Eenvoud: alle huur boten van Nicols zijn zonder vaarbewijs te besturen, ongeacht hun formaat.
  • Vrijheid: u kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt en bent van niemand afhankelijk!
  • Afstand houden: zeker in deze tijd bent u op een boot ruim op veilige afstand van andere we zeggen dan ook dat varen op een boot Covidfriendly is.
  • Rust: ver van drukke mensenmassa’s geniet u van rust in een groene omgeving.
  • De natuur is altijd dichtbij: planten, dieren en de kleuren van het seizoen. Een riviervakantie is een vakantie midden in de natuur.
  • Ontdekking van erfgoed en gastronomie: elk dorp heeft culturele pareltjes te bieden, zoals kastelen en musea, maar ook restaurants en wijngaarden!
  • Activiteiten voor groot en klein: zwemmen, vissen, picknicken aan het water, fietsen en wandelen over de jaagpaden … Tijdens een vaarvakantie op een huur boot hoeft u zich geen moment te vervelen!
  • Kortom: een bootje huren bij ons is een goed idée voor iedereen

In Frankrijk, Duitsland of Portugal: Nicols presenteert u de allermooiste bestemmingen voor uw volgende bootvakantie!

In Frankrijk, Duitsland of Portugal: Nicols presenteert u de allermooiste bestemmingen voor uw volgende bootvakantie!

  • Kies voor de huur boten zonder vaarbewijs van Nicols

Kies voor de huur boten zonder vaarbewijs van nicols

 

Sinds 1986 heeft Nicols bijna 600 huur boten voor de binnen wateren gebouwd in zijn scheepswerven. De kennis en ervaring van Nicols worden alom erkend in de wereld van het riviertoerisme: jaarlijks gaan meer dan 30.000 liefhebbers op vakantie met een huur bootje van Nicols!

Een boot huren? Dan beleeft u zeker een onvergetelijke vakantie

Een bootje huren voor uw volgende droomvakantie op het water?
Dat kan bij ons! Aarzel niet om contact met ons op te nemen met het Nicols team! Nicols is uw ervaren specialist voor een ontspannen, zorgeloze vakantie per huurboot. Hier ben je vrij en onafhankelijk, geniet je van bijzonder comfort en mooie, vaak ongerepte natuur.

Frankrijk: #droombestemming Nr 1 voor vaarvakanties

Wist je dat Frankrijk het op een na grootste aaneengesloten water gebied ter wereld heeft en dat het land een paradijs is voor recreatieve kapiteins? Of het nu gaat om een ​​weekendtrip of een vakantiereis van meerdere weken, hier beleeft u een heerlijke vakantie met een schilderachtige achtergrond. Verken je Nederland of Hongarije liever vanaf het water? Geen probleem! Huur gewoon een boot bij Nicols en ga het water op. Vaar van sluis naar sluis en beleef unieke ervaringen die je je hele leven niet zult vergeten.

Huur een bootje en laat je gedachten afdwalen

Of het nu Meckelenburgse merengebied in Duitsland, Bourgondië in Frankrijk, Portugal of Nederland is, slechts een paar stappen scheiden u van het huren van een rivier boot en stap aan boord. Iedereen voelt zich vanaf de eerste seconde op zijn gemak op onze boten. U heeft zelfs geen vaarbewijs nodig voor uw volgende boot vakantie. Een korte briefing door ons team is voldoende en u kunt uw boot door kanalen en over rivieren en meren sturen. De uitrusting van onze boten, die zijn ontworpen voor 2-12 personen, is uiterst comfortabel. Een paar hebben zelfs een zwembadje als aanhanger! Activeer uw ontdekkingsdrang en ga op een bootvakantie met Nicols die niet te vergelijken is met andere soorten vakanties. 

Vakantie op het water is geen doorsnee vakantie

Een vakantie op de rivier boot is origineel, dicht bij de natuur en verleidelijk mooi. Het is aan u of het een ontspannen romantische vakantie moet zijn of een actieve vakantie met het hele gezin. De ontspanningsfactor op een huurboot is enorm. Je kunt op elk moment voor anker gaan en een kijkje nemen bij de steden aan de rechter- en linkeroever. U kunt zwemmen, vissen, fietsen of picknicken. Bezoek een restaurant of ga barbecueën op het bootdek terwijl u geniet van de ongeëvenaarde zonsondergangen. U bent uw eigen kapitein en u beslist wat u vervolgens gaat doen.
Heb je de smaak van te pakken? Reserveer dan nu online.

MAIS DE