Boot huren zonder vaarbewijs in Tokaj

Huur een boot in het hart van de wereldberoemde wijnstreek Tokaj en ontdek de eerste wijngaard ter wereld die sinds 1737 officieel is afgebakend.

pictos-tokaj
Een bootvakantie op een woonboot in Tokaj

Vaar met een boot over het rustige water van de Bodrog-rivier van de stad Tokaj tot aan Sátoraljaújhely, aan de grens met Slowakije, en ontdek aan de voet van de bergketen Zemplén prachtige oude vulkanen bedekt met bossen. De wijngaarden die op de uitlopers werden aangeplant, maakten de streek bekend. Indien u op vakantie bent met uw kleintjes raden wij u aan een tussenstop te maken in het avonturenpark Zemplén Kalandpark, waar u samen met uw kleintjes kunt afdalen van de zomerrodelbaan en de tokkelbaan. Ideaal voor echte avonturiers!

Zet u koers richting het zuiden? U kunt probleemloos zonder vaarbewijs naar het Rakóczi-paleis in Sárospatak varen, een parel van de renaissance-architectuur. Al onze boten zijn uitgerust met een zwemladder en een dekdouche: perfect om te genieten van een zwempauze in het rustige water van de bovenloop van de Tisza.

Bootverhuur in Tokaj

Vanuit ons bootverhuurcentrum in Tokaj wandelt u langs de Bodrog-rivier en de bovenloop van de Tisza, in het hart van dit zeer oude wijngebied. Van de historische wijnkelders van Ungvári in Sátoraljaújhely tot die van prins Rákóczi in Sárospatak en van de niet te missen Rákóczi-kelder in Tokaj en zijn galerijen: overal ter wereld vindt u prachtige wijnstreken.

Sinds de lente van 2020 biedt NICOLS woonboten aan waarvoor u geen vaarbewijs nodig hebt. Ze zijn te huur in Tokaj. Exclusief bij NICOLS! Ontdek als eerste de groene landschappen en de wijngaarden van Tokaj aan boord van uw woonboot.

MAIS DE