Vaarvakanties op rivieren in de Elzas

Huur een boot in de Elzas: voor een bijzondere en culinaire bootvakantie...

Als u kiest voor een vaarvakantie op rivieren in de Elzas, maakt u een schitterende tocht langs het water: u kunt bijvoorbeeld richting Straatsburg met zijn beroemde historische wijk ‘Petite France’ varen. U kunt ook naar het westen reizen, richting Lutzelbourg met zijn beroemde ‘scheepslift’ die uniek is in Europa. Vaar daarna door de bijzondere tunnels van Niderviller. U vervolgt uw rivierreis door uw boot stil te leggen op de plassen bij het Saarkanaal en te genieten van zwemmen, vissen en watersporten.

De Elzas en Lotharingen laten u al hun natuurschoon en prachtige karakteristieke bloemendorpjes zien. Vergeet vooral niet om tijdens uw vaarvakantie te genieten van de lekkernijen uit de Elzas!

pictos-alsace
Een boot huren op het Marne-Rijnkanaal, het Saarkanaal en de Moezel

Bijzonder: een vaarvakantie van 3 weken over rivieren, de ‘Europese route’! Als u een boot huurt in de Elzas, kunt u rekenen op de bijzonderste vaarvakanties: bijvoorbeeld een boottocht van 3 weken waarbij u Frankrijk, Duitsland en Luxemburg bezoekt!

Een bootvakantie zonder te hoeven terugvaren op dezelfde route, op rivieren tussen Saverne en Harskirchen
Nicols wil graag tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar vaarvakanties zonder te hoeven terugvaren op dezelfde route. Daarom openen we een nieuw centrum voor bootverhuur in Harskirchen, aan het Saarkanaal, enkele kilometers van de Duitse grens.

Nicols maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik ervan.

Ik accepteer ×
MAIS DE