BOOTVERHUUR ZONDER VAARBEWIJSin Nederland

Nederland, land van waterwegen, molens en tulpen is de ideale bestemming voor een bootvakantie zonder vaarbewijs! Nicols heeft er dan ook voor gekozen om boten te verhuren vanuit zijn nieuwe vertrekbasis in KERKDRIEL, in hartje Nederland.

Het Nederlandse waterwegennetwerk telt ongeveer 5046 km, wat het land op de 3e plaats van Europa zet, na Frankrijk (8500 km) en Duitsland (7300 km). Maar in vergelijking tot de grootte van het land is dit rivierennetwerk enorm en verdient dan ook écht de bijnaam "Land van Waterwegen"…

Dankzij het platte landschap tellen de Nederlandse vaarroutes maar erg weinig sluizen, waardoor deze goed toegankelijk zijn voor beginnelingen. Daarnaast kunnen pleziervaarders genieten van een typische karaktertrek van Nederland: ophaalbruggen.

Bootverhuur in het hart van Nederland

Wie heeft er nou nog nooit gehoord van het beroemde Anne Frankhuis in Amsterdam, Goudse kaas, de fietspaden of het bekende Van Gogh museum? Dankzij een boottocht worden al deze schatten wel heel toegankelijk! Om je de mooiste routes voor riviercruises te bieden heeft NICOLS zijn vertrekbasis in het hart van Nederland gevestigd, van waaruit je verschillende rondvaarten kunt maken, met alleen een heenvaart of heen- en terugvaart.

Bereid je riviercruise in Nederland goed voor en bekijk ons aanbod riviercruises en toeristische informatie van de routes.

Bootvakanties in Nederland: Individuele vakanties in het land van windmolens

Altijd al een boot willen huren en zo het mooie Nederland beter leren kennen? Met de gerenommeerde scheepswerf NICOL's YACHT is dit eenvoudig mogelijk. Of het nu gaat om een ??weekendtrip of een langere reis, de veelbelovende tocht over de Nederlandse grachten en waterwegen is spannend en ontspannend tegelijk. Velen weten het niet eens, maar je hebt zelfs geen vaarbewijs nodig voor een bootvakantie. Huur gewoon het jacht dat het beste bij u past en vertrek vanuit Kerkriel!
Onze rivierboten garanderen u onbezorgde vakantie-ervaringen met vrienden, familie of collega's. In Nederland is er een bijna eindeloos netwerk van waterwegen dat maar liefst 5.049 kilometer beslaat. Dat is de reden waarom Nederland ook wel het waterland wordt genoemd. Een boot huren in Nederland betekent dat je cultuur en watersport op een ideale manier kunt combineren.

Boten, varen en water zit in de genen van de Nederlanders

Pas je aan aan de gewoonten van de Nederlanders en huur een boot voor je volgende vakantie, die gegarandeerd enkele verrassingen in petto heeft. Er is hier zoveel te zien dat het logisch is om je voor te bereiden op je bootvakantie. Als je een bootje huurt en het Nederand vanaf het water verkent, staat Amsterdam natuurlijk hoog op je lijstje dat je gezien moet hebben. De bruisende hoofdstad heeft een onmiskenbare flair. Of het nu gaat om musea, de historische koopmanshuizen aan de Prinsengracht of nieuwe, futuristische gebouwen, hier voel je een bijzondere levenshouding. Op de grachten richting Zuid-Holland is het rustiger. Ze leiden je langs prachtige windmolens en in het voorjaar eindeloze tulpenvelden. Veel molens zijn nog in bedrijf en de molenaar daar laat je graag zien welke meelspecialiteiten hij maakt. Wees niet verbaasd als hij klompen draagt, want dat is hier niet zo zeldzaam. De prachtig beschilderde klompen zijn een fantastisch souvenir dat je zal herinneren aan een onvergetelijke vakantie. Bezoek de stad Gouda, beroemd om zijn kaas. Hoe de enorme kazen over het historische marktplein van Gouda worden gerold, is een spektakel dat u niet mag missen. Maak kennis met Utrecht, een oude stad vol charme. Ook hier kunt u langs de grachten vele historische gebouwen bewonderen. Gezellige straatcafés nodigen u uit om te stoppen. De Delvenaren zijn ook trots op hun grachten. Dankzij de vele bruggen doet de stad Delft enigszins denken aan Venetië. Dit is slechts een kleine greep uit hoe Nederland uw vakantie gevoel zal verrijken.

Tijdens een bootvakantie leer je het land en zijn mensen beter kennen

Huur een boot en beleef bijna het hele jaar door een onvergelijkbare vakantie bij NICOLS. Per onderwerp hebben we spannende boottochten samengesteld. De zachte bewegingen van het water en de geweldige uitrusting van onze boten zullen u in een mum van tijd bevrijden van de drukte van alledag. De praktische ruimte-indeling zorgt ervoor dat er voldoende privacy is. Wij willen dat u tijdens uw vakantie helemaal tevreden bent en goed kunt ontspannen. Of het nu gaat om een one-way cruise, of enkele reis, wij ondersteunen u graag bij het kiezen van de juiste route.

Onze Klantendelen hun ervaring

"We leefden een week op het ritme van tussenstops in de buurt van molens en aten bij zonsondergang op het dek van onze boot. We kwamen terug gereboosted om weer aan school en werk te beginnen. Aan te bevelen aan een ieder die ervan droomt van een ontspannen vakantie met vrienden te genieten! "

Paul, 41, met vrienden

MAIS DE