BOOTVERHUUR ZONDER VAARBEWIJS in Duitsland

Door een boot te huren in Duitsland ontdekt u grote, prachtige natuurgebieden. Het land wordt doorkruist door talrijke waterwegen, waardoor het een ideale bestemming is voor liefhebbers van riviertoerisme.

Stap aan boord van uw woonboot zonder vaarbewijs en vaar over de heldere, Duitse wateren die door de prachtige bossen en typische landschappen van Mecklenburg en Brandenburg lopen. Onze twee bootverhuurcentra staan garant voor een onvergetelijke vaarvakantie in het hartje van de meanders van het 'land van 1.000 meren'.

Houdt u van zwemmen, droomt u van een aanlegplaats aan een ongerept meer, of bent u dol op vissen? Neem de tijd voor een riviercruise met familie of vrienden voor een verblijf van enkele dagen, een week of langer en laat u meevoeren door de zachtheid van deze natuurlijke rijkdom.

Huur een boot zonder vaarbewijs: onze bootverhuurcentra in Duitsland

Met Nicols kan het culturele erfgoed van Oost-Duitsland ook op het water worden ontdekt. De Elbe en de Havel slingeren door het Mecklenburgse meren gebied, het 1000 Meren plateau, en het Müritz Nationaal Park naar Schwerin - een prachtige stad, net als het beroemde kasteel. Een beetje verder de hoofdstad Berlijn (een vaarbewijs is vereist om naar Berlijn te varen) om je bezoek af te ronden. Huur een boot vanaf onze basis in Lübz of Fürstenberg en beleef een fantastische "natuur" vakantie op het water.

Om uw riviercruise in Duitsland zo goed mogelijk voor te bereiden, nodigen wij u uit om uw keuze te maken uit onze vele voorgestelde routes.

Ervaringen van onze klanten

“De vaarvakantie in Duitsland is een waar genot voor de liefhebbers van uitgestrekte groene gebieden. We vonden het vooral leuk om de meren over te steken, met name dat van Müritz, in het hart van het Nationaal Park. Het is ook een paradijs voor de liefhebbers van flora en fauna, een uitzonderlijk natuurgebied dat u kunt verkennen vanuit een boot en zonder vaarbewijs."

Oliver, 49 jaar, in een relatie

MAIS DE