Vaarvakanties op het Grande Lago

Ontdek de pleziervaart in het binnenland van Portugal, exclusief bij NICOLS!

In het gebied Alentejo, vlak bij de Spaanse grens, is het Grande Lago te vinden. Dit is het grootste kunstmatige meer van Europa: dankzij zijn oppervlak van 250 km2, een lengte van 83 kilometer en een omtrek van 1.160 kilometer kunt u hier unieke, originele vaarvakanties beleven.

Vanuit het leuke dorpje Amieira biedt Nicols u de mogelijkheid een boot zonder vaarbewijs te huren: ga dus snel aan boord voor een onvergetelijke bootreis! Bijna het hele jaar wachten u hier zon en een uitstekende waterkwaliteit.

pictos-grande-lago
Huur een boot op het Grande Lago

Zo bereikt u het Grande Lago: Het centrum voor bootverhuur in Amieira ligt enkele kilometers van de Spaanse grens. U kunt met het vliegtuig komen: De luchthavens van Lissabon en Faro bevinden zich op slechts 2 uur rijden van het centrum voor bootverhuur en de luchthaven van Sevilla in Spanje ligt op 3 uur rijden van Amieira.

We staan tot uw beschikking voor de verhuur van auto’s tegen gereduceerde tarieven waarmee u van de luchthaven naar het centrum voor bootverhuur kunt rijden. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Nicols maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik ervan.

Ik accepteer ×
MAIS DE