BOOTVERHUUR ZONDER VAARBEWIJSin Hongarije

Zet koers tijdens een cruise over de Hongaarse rivieren en meren in onze NICOLS-boten, de eerste boten in het land waarvoor u geen vaarbewijs nodig hebt. Hongarije is nog altijd een "maagd" op het gebied van riviertoerisme en is een waar verborgen paradijs dat u vanaf het water kunt verkennen. Tijdens uw reis door Hongarije wordt u verleid door de rust en ongerepte landschappen van dit paradijs voor vissers, vogelspotters en recreanten.

Een iconisch spektakel om te ontdekken tijdens het huren van uw boot in Hongarije: de "bloei" van de Tisza. Elk jaar tussen eind mei en begin juni dalen miljoenen eendagsvliegen, die op libellen lijken, neer op de rivier. Dit unieke evenement, dat slechts drie tot vier dagen duurt, behoort tot de meest fascinerende natuurverschijnselen van de Europese rivieren. Ontdek het zelf tijdens een riviercruise in Hongarije.

Onze Bootverhuurcentrain Hongarije

Vanuit onze rivierbasis in Kisköre vaart u over de Tiszarivier en het gelijknamige meer naar de mythische Grote Hongaarse Laagvlakte en het Nationaal Park Hortobágy. Aan boord van uw woonboot zonder vaarbewijs verkent u de zogenaamde poesta, een uniek steppelandschap in Europa, waar zich kuddes buffels, runderen en wilde paarden bevinden die in traditionele kledij worden gehoed door "csikos".

Vanuit ons bootverhuurcentrum in Tokaj leidt uw woonboot op de Bodrog-rivier en de bovenloop van de Tisza u naar het hart van de beroemde wijnstreek Tokaj. Ontdek vanaf uw woonboot een landschap van oude wijngaarden, gelegen aan de voet van de bergketen Zemplén met oude vulkanen bedekt met bossen.

Ervaringen van onze klanten

"Deze bootvakantie in Hongarije was voor ons een ware ontdekking! We waren gecharmeerd door dit prachtige land en de kleine dorpjes die we tijdens de tussenstops van onze vaartocht hebben ontdekt. We zijn dol op het Tiszameer en de kleine, ongerepte badplaatsen waar massatoerisme is verboden."

Laurent, 34 jaar, in een relatie

MAIS DE