BOOTVERHUUR ZONDER VAARBEWIJSin Portugal

Nicols is de exclusieve verhuurder in Portugal van boten waarvoor u geen vaarbewijs nodig hebt!

Portugal staat wat riviervaart betreft vooral bekend om de Douro, een rivier die druk wordt bevaren door passagiersschepen en rivieraken. Maar deze bestemming voor woonbootvakanties met een boot van Nicols is zo bijzonder vanwege het water waarop u gaat varen: het Grande Lago in de Alentejo is namelijk het grootste kunstmatige meer van Europa!

Het heeft geen enkele sluis en biedt u volop gelegenheid om aan te meren bij kleine eilandjes, in volstrekte vrijheid.

Huur een boot op het Grande Lago in het gebied Alentejo

Het Grande Lago in Portugal werd  Dankzij de bouw van de Alqueva-dam zorgt de rivier de Guadiana voor een enorm waterreservoir: het veranderde de regio in een van de populairste vakantiebestemmingen van Portugal.

Tegenwoordig is het Grande Lago een paradijs voor vissers, zwemmers, wandelaars en niet te vergeten liefhebbers van de pleziervaart. Voortaan kunnen zij zonder vaarbewijs een boot huren op het Grande Lago, vanuit de jachthaven van Amieira! Het meer is niet alleen een uitgestrekt wateroppervlak.

Onze Klantendelen hun ervaring

“Voor onze vakantie hebben we ervoor gekozen om een boot in Portugal te huren om 3 redenen: het is een bestemming die het hele jaar door geopend is, het weer is bijna altijd goed, en omdat het een meer is zijn er geen sluizen! We waren erg blij, vooral de kinderen die het waarderen om te kunnen zwemmen en verschillende nautische activiteiten te beoefenen tijdens onze cruise (kano, snorkelen, zwemmen...) "

Catherine, 38, met het gezin

MAIS DE