Onze Rivierboten van de serie Fly

NIEUW: De série FLY is de laatste toevoeging aan de Estivale-serie van de Nicol’s Yacht vloot. De boten zijn, tussen de 12,95 tot 15 meter lang, blijven gemakkelijk te besturen dankzij de boeg en hek schroef (voor en achter).

Rivierboten
voor 4 tot 12 personen

De boten van het Fly-assortiment bieden het beste comfort op de markt voor riviertoerisme zonder vaarbewijs: grote koelkast, kookplaat en oven, televisie met satellietantenne, radio / cd / mp3, stopcontact 220 V ; de C versies hebben ook nog een generator om te profiteren van de 220 V zelfs tijdens het varen, en met airconditioning natuurlijk zeker gewaardeerd op het Canal du Midi!

De boten hebben een overdekt achterterras met tuinmeubelen en toegang tot het bovendek met: ontbijthoek + buitenkeuken (spoelbak, plancha) in de schaduw onder uw bimini, een tweede buitenstuurstand en twee dek matrassen voor heerlijk nietsen in de buitenlucht ...

Wacht dus niet langer en gooi de trossen los en stap aan boord van deze rivierboten zonder vaarbewijs, met buitengewoon bijzondere eigenschappen!

*Al onze prijzen zijn gebaseerd op een tweedaags weekend in het laagseizoen

HULP NODIG BIJ HET KIEZEN Vind uw boot
HULP NODIG BIJ HET KIEZEN
MAIS DE