Boot huren zonder vaarbewijs in de Bourgogne

Ontdek de pleziervaart op binnenwateren in de Bourgogne door een van de beroemdste kanalen van Frankrijk te bevaren! Het Canal de Bourgogne biedt u natuur, geschiedenis, spiritualiteit en lekker eten.

De beroemdste wijnen ter wereld en de Bourgondische keuken die zijn naam overal heeft gevestigd, wachten u op na elke bocht van het kanaal. U ontdekt een rijk historisch erfgoed met de prachtigste monumenten, zoals abdijen en kastelen die vaak te voet toegankelijk zijn en soms met de fiets!

Langs het kanaal ligt een jaagpad, zodat u tijdens uw bootvakantie een stuk kunt wandelen of fietsen of op een rustig plekje kunt aanmeren als u daar zin in hebt.

pictos-bourgogne
Een boot huren op het Canal de Bourgogne

Ons eerste centrum voor bootverhuur ligt in Veneray, midden in de historische Bourgogne. Als u van hieruit vertrekt, kunt u zeker zijn van een vaarvakantie vol ontdekkingen.

Ons tweede centrum voor bootverhuur is gevestigd in Brienon-sur-Armançon, op de plaats waar het Canal de Bourgogne samenvloeit met de Yonne en het Canal du Nivernais. Als u dit centrum als vertrekpunt kiest, hebt u dus veel verschillende mogelijkheden voor een bootreis.

Met de boot door Bourgondië en geniet van de Franse manier van leven

 

Huur een bootje in Bourgondië voor een onbezorgde vakantie in het land van genot en plezier. Een fascinerend cultuurlandschap ontvouwt zich voor uw ogen, de beste wijnen ter wereld en de fijne keuken helpen daar natuurlijk bij. Geen enkele andere provincie in Frankrijk maakt u het aanpassen zo gemakkelijk als Bourgondië.

De Bourgogne: perfect voor romantici

Het Canal de Bourgogne brengt u van onze basis in Brienon naar Venarey Les Laumes en passeert de stad Tonnere, een van oorsprong Romeinse stad. Een boottocht op deze waterweg is ongetwijfeld een van de mooiste vakantie-ervaringen die u kunt hebben bij het huren van een boot in Bourgondië. De idyllische regio is vol romantiek dankzij vele mysterieuze plekken. Niet minder fascinerend is het Canal du Nivernais, dat het Loire-bekken met de Seine verbindt. Onderweg moet u zeker een paar stops maken en u tegoed doen aan culinaire hoogstandjes in de dorpen. Bourgondië, vooral de zuidelijke deel, staat immers bekend om zijn rode wijn. Een boot huren in Bourgondië betekent dat u zich midden in één van de grootste wijnbouwgebieden van het departement bevindt. De wijngaarden spreken een duidelijke taal en laten zien hoe plezierig de Bourgondiër leeft.

Met NICOLS wordt uw vaarvakantie een waar genoegen

Vaar langzaam door de historische kanalen en ontdek zelf het Bourgondische “savoir vivre”! Bij NICOLS kunt u heerlijke bootvakanties hebben op het beroemde Canal de Bourgogne en andere prachtige waterwegen - en dat allemaal zonder vaarbewijs. Of het nu gaat om een ​​weekend of een langere vakantie, wij stellen graag een tour samen die bij uw wensen past.

MAIS DE