Vaarvakanties op rivieren in de Bourgogne

Ontdek de pleziervaart op binnenwateren in de Bourgogne door een van de beroemdste kanalen van Frankrijk te bevaren! Het Canal de Bourgogne biedt u natuur, geschiedenis, spiritualiteit en lekker eten.

De beroemdste wijnen ter wereld en de Bourgondische keuken die zijn naam overal heeft gevestigd, wachten u op na elke bocht van het kanaal. U ontdekt een rijk historisch erfgoed met de prachtigste monumenten, zoals abdijen en kastelen die vaak te voet toegankelijk zijn en soms met de fiets!

Langs het kanaal ligt een jaagpad, zodat u tijdens uw bootvakantie een stuk kunt wandelen of fietsen of op een rustig plekje kunt aanmeren als u daar zin in hebt.

pictos-bourgogne
Een boot huren op het Canal de Bourgogne

Ons eerste centrum voor bootverhuur ligt in Veneray, midden in de historische Bourgogne. Als u van hieruit vertrekt, kunt u zeker zijn van een vaarvakantie vol ontdekkingen.

Ons tweede centrum voor bootverhuur is gevestigd in Brienon-sur-Armançon, op de plaats waar het Canal de Bourgogne samenvloeit met de Yonne en het Canal du Nivernais. Als u dit centrum als vertrekpunt kiest, hebt u dus veel verschillende mogelijkheden voor een bootreis.

Nicols maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik ervan.

Ik accepteer ×
MAIS DE