BOOTVERHUUR ZONDER VAARBEWIJS in Frankrijk

Droomt u van een bootvakantie waarbij u Frankrijk vanaf het water ontdekt? Nicols biedt u de mogelijkheid om boten zonder vaarbewijs te huren vanuit bijna twintig centra voor bootverhuur op het enige rivierennetwerk van Frankrijk!

Met bijna 8.000 kilometer aan waterwegen beschikt Frankrijk namelijk over het grootste rivieren- en kanalennetwerk van Europa. Een paradijs voor liefhebbers van pleziervaart op rivieren, met volop mogelijkheden voor boottochten van een weekend, enkele dagen of een week, zodat u het prachtige Frankrijk op een bijzondere manier kunt ontdekken. Van dorp naar dorp en van sluis naar sluis! Nicols heeft voor u de mooiste Franse regio’s geselecteerd die u vanaf het water kunt ontdekken. Kies er een die u aanspreekt en gooi de trossen los!

Huur een boot vanuit bijna 19 centra voor bootverhuur

U hebt vast weleens gehoord van het beroemde Canal du Midi, het Canal de Bourgogne en/of het Canal de Nantes à Brest in Bretagne. Om u de mooiste bestemmingen voor bootvakanties op rivieren te kunnen bieden, heeft NICOLS een netwerk van bootverhuurcentra gevestigd in 12 Franse regio’s.

U kunt dus vertrekken vanuit 19 verschillende bestemmingen.Voor een geslaagde vaarvakantie op rivieren kunt u rekenen op onze gevarieerde routes: tussen twee locaties, heen en terug of rondreizen. Raadpleeg onze suggesties voor woonbootvakanties en toeristische routebeschrijvingen.

 

DE TOP 5 VAN POPULAIRSTE BESTEMMINGEN VOOR RIVIERTOERISME IN FRANKRIJK

Wie heeft er nog niet gehoord van het bekende Canal du Midi? Het staat sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is zonder twijfel een van de bekendste bij toeristen. Laat u in de schaduw van platanen en cipressen verleiden door een riviercruise op het Canal du Midi, tussen de wijngaarden van de Languedoc-Roussillon en de middeleeuwse stad Carcassonne?

Bent u dol op grand cru's, een echte fijnproever of een liefhebber van geschiedenis? Huur uw rivierboot zonder vaarbewijs op het , dat u zal verleiden door zijn rijke historische, gastronomische en oenologische erfgoed…

Van magie en mysterie tot folklore: het mooie Bretagne zal absoluut iets voor u zijn! Het waternetwerk biedt u verschillende waterwegen om de geneugten van het riviertoerisme te ontdekken op het Nantes-Brest Kanaal, de Erdre et de Vilaine …

Een verrekijker in uw hand, een fototoestel in uw broekzak... maak van uw bootvakantie een ware ontdekking van de natuur: laat u verleiden door adembenemende landschappen als u met de boot door de vallei van de Lot vaart of door de wilde flora en fauna als u ervoor kiest om het natuurreservaat van per boot te verkennen

Bent u op zoek naar een uitzonderlijke vakantie? Het in Frankrijk unieke hellende vlak van Saint-Louis-Arzviller, de tunnels van Niderviller en de sluis van Réchicourt (de hoogste sluis van Frankrijk!) zijn enkele van de parels die u tegen zult komen tijdens een riviercruise in de Elzas.

Ervaringen van onze klanten

“Dit was de eerste keer dat we een boot huurden in Frankrijk. Het was een geweldige ervaring om op riviercruise te gaan met de kinderen! Onze kleine scheepsmaatjes vragen constant om opnieuw te vertrekken en we kijken nu al naar de waterwegenkaart om onze volgende vakantiebestemming op een rivier in Frankrijk te kiezen! "

Marie, 35 jaar, moeder van 3 kinderen

MAIS DE