Onze riviercruises Op bestemmingen

Het huren van een binnenschip is een unieke kans om Frankrijk en Europa op een ongebruikelijke manier te ontdekken. Al onze riviercruise bestemmingen zijn geschikt voor zowel beginners als meer ervaren watersporters. Kies uit meer dan 150 lusroutes, enkele reis of retour, dankzij de onderstaande motor die u helpt bij het selecteren van uw cruise-bestemming!

Verfijn uw zoekopdracht met filters
filters
0
Ontdek de plezieren van riviertoerisme aan boord van uw Nicols boot!

Laat als koppel, met familie of vrienden, de ligplaatsen voor een weekend, een paar dagen of een week los voor een gratis riviercruise. Nicols biedt u bijna 25 bestemmingen om de grachten en rivieren van Europa te ontdekken. U kunt kiezen:

 • Huur een woonboot in Frankrijk om te profiteren van het grootste netwerk van binnenwateren in Europa.
 • Frankrijk heeft het op een na grootste maritieme domein ter wereld, dat in feite een echte speeltuin is voor liefhebbers van pleziervaart. Voordat je je aanval op de eilanden van Frans-Polynesië begint, ontdek je het uitgebreide netwerk van bevaarbare kanalen in Frankrijk en profiteer je van een paar dagen vakantie om zonder vergunning aan boord van een binnenschip te komen.
 • Ontdek Duitsland anders door een boot te huren in het hart van de grote meren van Mecklenburg, of aan de poorten van Berlijn in Brandenburg.
 • Duitsland biedt uitzonderlijke landschappen en het ontdekken ervan aan boord van een binnenschip is een gelegenheid om nieuwe herinneringen te maken als je al bent gekomen, of om Duitsland op een originele manier te ontdekken als dit je eerste is reis naar onze Duitse buren.
 • Geniet van een NICOLS-exclusiviteit op de Grande Lago d'Alqueva: de enige bestemming voor riviertoerisme zonder vergunning in Portugal!
 • Een ideale plek om volledig los te koppelen van het stadsleven, het Grande Lago in Portugal is een enorm meer waarmee u het hele jaar door kunt zeilen. Kies onder de zuidelijke zon, op kristalhelder water van uitzonderlijke kwaliteit, de bestemming Portugal voor een buitengewone riviercruise.
 • Ga aan boord van uw boot zonder een vaarbewijs in Nederland, het land van kanalen bij uitstek! Tussen windmolens en tulpenvelden slingert het netwerk van waterwegen in Nederland van dorp naar historische stad. De zandstranden nodigen u uit om te zwemmen, terwijl de jaagpaden u aanmoedigen om een ​​paar fietstochten te maken ... Ontdek Gouda, Amsterdam, Utrecht of de Europese stad Maastricht, aan boord van uw Nicols-boot!

Welke bestemming u ook kiest, uw cruise brengt u van sluis naar sluis en van dorp naar dorp, voor een onvergetelijk verblijf: zonder vergunning aan boord van uw rivierboot, uitgerust voor maximaal 12 personen. je wordt snel een volgeling van riviervakanties!

Een vergunningvrije boot huren

Hebt u nog nooit gevaren? Wees gerust: voor geen van onze boten hebt u een vaarbewijs nodig! Op de dag van uw vertrek staan onze teams klaar om u de belangrijkste aanwijzingen voor het varen mee te delen. Ze maken bliksemsnel een ervaren kapitein van u!

Voor complete informatie over de pleziervaart op rivieren, een originele manier om een streek in alle rust, midden in de natuur en in verschillende seizoenen te ontdekken, kunt u onze rubriek ‘Veelgestelde vragen’ raadplegen. Om uw bestemming en boot te kiezen, adviseren we u de video’s te bekijken. Neem gerust contact met ons op als u daarna nog vragen hebt: we staan klaar om u te helpen bij de voorbereiding van uw vaarvakantie!

Geluk is op het water…

Of u nu cultuur, gastronomie of natuurliefhebber bent, een vakantie aan het water voldoet aan al uw verwachtingen.

Met het huren van een boot kunt u het verblijf creëren dat bij u past:

 • Navigeer in uw eigen tempo, in de modus "LANGZAAM TOERISME" om de tijd te nemen om te verkennen; of als een echte matroos, laat je bij het ochtendgloren de ligplaatsen vallen om alle verborgen schatten van de kanalen en rivieren te ontdekken die voor jou beschikbaar zijn...
 • Volg uw tussenstop om de hengst te plagen, een picknick of barbecue aan het water te organiseren of een geïmproviseerd zwemfeest op een strand langs de rivier.
 • Bespreek met de sluiswachters die u al het goede advies geven om de verborgen schatten van onze regio's te ontdekken.
 • Profiteer van de kleine markten om uw boodschappen te doen, of geniet van de lokale gastronomie in de lokale restaurants...

Het plezier van een bootvakantie is dit alles, en nog veel meer! Een sleutelwoord: u bent de kapitein aan boord, u bepaalt uw cruise en u stopt waar u wilt, wanneer u wilt!

Nicols maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik ervan.

Ik accepteer ×
MAIS DE