UW RIVIERCRUISE met zwembad

Zwemmen tijdens een verblijf op een woonboot is een uitzonderlijk plezier!

Dankzij NICOLS kan het allemaal: zwemmen … aan boord van uw rivierboot!

Het Zwembad: exclusief bij NICOLS

Een revolutionair concept

Als gerenommeerd scheepsbouwer wilden we inspelen op een vraag van klanten die graag wilden zwemmen in schoon, verwarmd water en in een veilige omgeving.

Ons scheepsbouwbedrijf Nicol’s Yacht heeft dit revolutionaire concept bedacht: genieten van de riviercruise aan de rand van het zwembad!

Voor een Geslaagde cruise

Gun uzelf een gegarandeerd geslaagde vaarvakantie met ons aanhangzwembadje, waarvan het water verwarmd en gefilterd wordt.

Het zwembadje is geschikt voor de meeste boten en is een extraatje dat uw bootreis nóg leuker zal maken!

Technische gegevensvan het zwembad

 

 • Aanbevolen capaciteit: 3.
 • Lengte: 2,55 meter.
 • Breedte: 3,10 meter.
 • Inhoud: 700 liter.
 • Voorzieningen: dubbele reling voor meer veiligheid en twee uitschuifbare schermen voor een overdekt terras.

Het NICOLS-zwembad past bij de meeste van onze rivierboten. Het kan eenvoudig achteraan worden bevestigd, zoals een aanhangwagen achter een auto. Het zwembad heeft een inhoud van 700 liter en is geschikt voor 2 tot 3 personen.

 • Het water van het Nicols-zwembad wordt verwarmd en gefilterd om een onberispelijke zwemkwaliteit voor de kinderen te garanderen.

 • Het zwembad van Nicols wordt beschermd door dubbele relingen.

  Zo kunnen uw kinderen veilig zwemmen.

 • Uw zwembad wordt achter uw boot gekoppeld: als de schuifluiken 's avonds gesloten zijn, vergroot u het terrasoppervlak van uw rivierboot.

 • Hebben uw kinderen zin om te zwemmen, maar is de kleur of de temperatuur van het kanaal- of rivierwater niet erg uitnodigend? Vreest u voor de waterstroom en staat veiligheid echt voorop voor u? Uw kinderen kunnen in alle veiligheid zwemmen in het Nicols-zwembad!

  U kunt heerlijk zwemmen tijdens uw uitstapjes aan het water ... of zelfs tijdens het varen!

  Zowel groot als klein houdt van de mogelijkheid om in schoon en verwarmd water te zwemmen.

  Maak van uw riviervakantie een onvergetelijke ervaring met ons sleepzwembad!

Het NICOLS-zwembad past bij de meeste van onze rivierboten. Het kan eenvoudig achteraan worden bevestigd, zoals een aanhangwagen achter een auto. Het zwembad heeft een inhoud van 700 liter en is geschikt voor 2 tot 3 personen.

Uw Vragen onze antwoorden

is het zwembad geschikt voor alle rivierboten?

Het zwembad is geschikt voor alle boten van de ESTIVALE-lijn (behalve OCTO FLY C), en voor alle COMFORT- en SEDAN-boten (behalve Primo en Nicols 800). Opgelet: bij het huren van een zwembad achter een boot van meer dan 13 meter is de totale lengte "boot + zwembad" meer dan 15 meter: in dit geval (en alleen in dit geval) is een vaarbewijs vereist.

WAAR KAN IK HET NICOLS-ZWEMBAD HUREN?

Het Nicols-zwembad is beschikbaar in de volgende Franse regio’s: de Elzas, Aquitaine, Charente en Zuid-Frankrijk.

IS HET ZWEMBAD VEILIG VOOR KINDEREN?

Rond het zwembad bevinden zich dubbele relingen om ongelukken te voorkomen. Zo is het Nicols-zwembad beveiligd en bijzonder geschikt voor jonge kinderen.

WORDT HET WATER VERWARMD?

Het water van het zwembad wordt verwarmd. Het beschikt over een thermostaat om de temperatuur te regelen. Zin in een watertemperatuur van 35 °C? Verwen uzelf!

IS HET ZWEMBADWATER SCHOON?

Ons team heeft uw zwembad met de grootste zorg voorbereid. Het is gevuld met drinkwater. Uw zwembad is uitgerust met een skimmer om water te filteren. Bovendien kunnen schuifluiken deze na gebruik weer sluiten: zo voorkomt u dat het water vuil wordt (bijvoorbeeld bladeren die in het water kunnen vallen) en behoudt u tegelijkertijd de warmte. Nog een pluspunt: de gesloten schuifluiken kunnen gebruikt worden als extra terras, bijvoorbeeld om uw fietsen op te bergen!

KAN HET ZWEMBAD LAST MINUTE GERESERVEERD WORDEN?

Het aantal zwembaden in onze bootverhuurcentra is beperkt. Bovendien is er tijd nodig om ze klaar te maken (water erin doen, koppelen achter de boot, …). Hiervoor is ongeveer een tijd van twee uur vereist. Het is dus aan te raden uw zwembad vooraf te reserveren, indien mogelijk tegelijk met uw boot. Zo bent u er zeker van dat het zwembad beschikbaar is en kunt u zo snel mogelijk vertrekken.

MAIS DE