Vaarvakanties op rivieren in Mecklenburg

Ontdek Mecklenburg tijdens uw volgende vaarvakantie in het binnenland! Deze streek staat bekend om zijn harmonie van groen en water in het hart van Duitsland.

Ga aan boord voor een bootvakantie midden in het groen! In de rustige streek Mecklenburg, die beschikt over maar liefst 33 meren, maakt u kennis met een uitzonderlijk rijke flora en fauna.

Huur een boot waarvoor u geen vaarbewijs nodig hebt en vaar van Lübz naar het meer van Schwerin of van Lübz naar Waren. Neem voor andere routes contact op met onze teams.

pictos-mecklenbourg-1
een Woonboot Huren op de Elde

Ons bootverhuurcentrum ligt in Lübz in Mecklenburg. Vanaf dit vertrekpunt kunt u over de Elde varen en verschillende grote meren oversteken, waaronder: het Plauer See, Fleesensee, Kölpinsee... en natuurlijk het prachtige Müritz-meer!

Van Lübz tot het Schwerinermeer en van Lübz tot Waren: voor het huren van boten is geen vaarbewijs vereist (raadpleeg onze teams voor meer informatie m.b.t. andere routes). Toch vereist het besturen van uw boot op de grote meren enige aandacht: daarom zal het team van ons centrum u bij het instappen 3 uur lang instructies geven om zo goed mogelijk te kunnen varen.

Nicols maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik ervan.

Ik accepteer ×
MAIS DE