Boot huren zonder vaarbewijs in de Lot

Onderneem een vakantie met een boot zonder vaarbewijs midden in de prachtige vallei van de Lot: kliffen, keteldalen en grotten wachten op u als u de groene bochten van de rivier volgt, die zijn ongerepte karakter heeft weten te behouden.

Vierenzeventig kilometer aan rivier en plezier! Zeventien handbediende sluizen die u zelf moet openen, roepen een authentieke en ouderwetse sfeer op.

De oude dorpen van de regio Quercy, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, hebben smalle straatjes en bemoste rode daken. Ontdek ook de beroemde brug Valentré in Cahors, de kliffen van Bouziès en Saint-Cirq-Lapopie dat hoog op een klif ligt: dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze bestemming voor pleziervaart.

pictos-lot
Verhuur van boten op de Lot

Ontdek 74 kilometer rivier plezier! Met de 17 handmatige sluizen, dus door uzelf te bedienen, kunt u de handelingen en atmosferen van weleer herontdekken.

De oude dorpen van Quercy, tijdloosheid, de steegjes, de rode en bemoste daken, de beroemde Valentré-brug van Cahors, de kliffen van Bouziès, Saint-Cirq-Lapopie hoog op zijn kaap, maken deze toeristische bestemming uitermate mooi.

Let op: navigatie op de LOT rivier kan onderhevig zijn aan hoog en laag water wisselingen. Ook zijn er 17 handmatig te bedienen sluizen, de opening en sluiting daarvan kan als zwaar of sportief ervaren worden. Voor het varen op de rivier de LOT, is ervaring vereist. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MAIS DE