Boot huren zonder vaarbewijs in Aquitaine

Ontdek de pleziervaart op rivieren in Aquitaine-Gascogne, het land van de drie musketiers!

Volg tijdens uw woonbootvakantie een stervormige route bij de samenvloeiing van de Lot en de Baïse: uw vaarvakantie combineert de kalmte van het Canal de Garonne met de ongerepte charme van de rivier de Baïse, de schoonheid van de Lot-Aquitaine en de grootsheid van de Garonne.

Aquitaine is een streek waar het leven goed is. Deze zonnige regio heeft een zeer rijk historisch erfgoed met o.a. verdedigingswerken en kastelen, ; maar ook een bijzondere gastronomie (Armagnac, gedroogde pruimen van Agen, wijn uit Buzet, foie gras met truffels, confit van eend, wijn uit Cahors...).

pictos-aquitaine
Huur een boot op de rivier de Baïse, het Canal de Garonne en de Lot

Bent u beginnend schipper en wilt u het eerst op een rustige route proberen? Het Canal de Garonne is een beschutte waterweg langs een jaagpad, zodat u fietstochtjes kunt maken en op elk moment kunt aanmeren.

Zoekt u een wat wilder landschap? Het riviertje de Baïse leidt u onder een gewelf van bomen langs historische dorpen met molens en omwallingen.
Aquitaine is met zijn vele vaarroutes een bestemming voor bootvakanties die u steeds opnieuw zult willen bezoeken!

Ga zo snel mogelijk aan boord bij ons centrum voor bootverhuur in Buzet-sur-Baïse.

Let op: navigatie op de Baïse rivier kan onderhevig zijn aan hoog en laag water wisselingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

MAIS DE