AlgemeneHuurvoorwaardenGeldig vanaf 1 september 2020

1 – HUUR/RESERVERING

Het ingezonden boekingsformulier heeft een geldigheidsduur van 10 dagen, te rekenen vanaf de ontvangst op ons bureau. De huur wordt definitief op het moment dat Nicols, of een nicols partner/aangesloten verhuurder de reservering aan de huurder bevestigt, na ontvangst van de voucher en de overeengekomen aanbetaling.

Op grond van artikel L 221-28 van de Consumentencode geniet de huurder die telefonisch of via internet heeft geboekt bij NICOLS® niet van het herroepingsrecht als bedoeld in artikel L 221-18 van dezelfde code.

2 – UW VERANTWOORDELIJKHEID

3 – BORG

Het bedrag varieert afhankelijk van de gehuurde boot. De borg (contant geld / bankcheque of creditcard) wordt gestort bij vertrek, vóór het inschepen, en houdt in:

De huurder gaat er mee akkoord dat de verhuurder de bovengenoemde vergoedingen kan innen door middel van de vooraf verstrekte cheques of creditcard.

4 –VERZEKERING


5 – BOOTUITRUSTING


6 – BRANDSTOFFEN EN ANDERE VERBRUIKSSTOFFEN

7 – FIETSEN

De huurder of iedere andere persoon die met zijn instemming gebruik maakt van de huurfietsen, blijft zelf verantwoordelijk voor ongevallen of schade als gevolg van het gebruik van de fietsen.

8 – ANNULERING

Door de huurder:

ANNULERING door verhuurder:

9 – WIJZIGING

10 –ALLEEN HEENREIS

11 –ONDERBREKINGEN OF VAARBEPERKINGEN

12 – PECH

De verhuurder stelt, na oproep, een gratis reparatiedienst ter beschikking, die zo spoedig mogelijk, tijdens de openingsuren, zal helpen. Aan deze service zijn kosten verbonden indien pech gevolg is van verkeerd gedrag van de huurder.

Storingen niet te wijten aan de huurder:

Storingen toe te schrijven aan de huurder:

De huurder behoudt zich het recht voor om de betaalde borg als aanbetaling te behouden om de kosten van het opknappen van de boot te dekken.

13 - SCHADE - ONGELUKKEN

14 – BOOT VERLATEN

15 – TERUGBRENGEN VAN DE BOOT

16 - JURISPEDENTIE - TOEPASSELIJK RECHT

17 – BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Nicols maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik ervan.

Ik accepteer ×
MAIS DE