Onze HuurvoorwaardenVan toepassing vanaf 1 januari 2020

1 – VERHUUR/RESERVERING

Dit reserveringsformulier heeft een geldigheidsduur van 10 dagen na ontvangst. De verhuur wordt definitief zodra NICOLS® of een geaffilieerde onderneming de reservering aan de huurder bevestigt, na ontvangst van het reserveringsformulier en de aanbetaling.

Volgens artikel L 221-28 van de Code de la Consommation (het Franse wetboek voor consumentenrecht) kunnen huurders die telefonisch of via het internet een boot hebben gehuurd bij NICOLS® zich niet beroepen op het herroepingsrecht beschreven in artikel L 221-18 van dit wetboek.

 

2 – GESCHIKTHEID

 

3 – WAARBORGSOM

Het bedrag van de waarborgsom is afhankelijk van de gehuurde boot. Dit bedrag wordt bij vertrek be-taald, voordat de reizigers aan boord gaan (contanten, bankcheque, betaalpas of creditcard) en bestaat uit:

De huurder stemt ermee in dat de verhuurder de bovengenoemde kosten kan incasseren door preautorisa-tie op zijn bankrekening of door incassering van de cheque die voor de waarborgsom wordt overhandigd.

 

4 – VERZEKERINGEN


5 – UITRUSTING VAN DE BOOT


6 – BRANDSTOFFEN EN DIVERSE VERBRUIKSGOEDEREN

 

7 – FIETSEN

 

8 – ANNULERING

Door de huurder:

Door de verhuurder:

 

9 – WIJZIGING

 

10 – BOOTREIZEN TUSSEN TWEE VERHUURCENTRA

 

11 – ONDERBREKINGEN OF VAARBEPERKINGEN

 

12 – PECH

De verhuurder stelt een gratis pechservice aan de huurder ter beschikking, die tijdens de werktijden kan worden gebeld en dan zo spoedig mogelijk arriveert. Bij wangedrag van de huurder moet echter voor deze dienst worden betaald.

Pech die niet aan de huurder te wijten is:

Pech die wel aan de huurder te wijten is:

 

13 – SCHADE – ONGEVALLEN

 

14 – ACHTERLATEN VAN DE BOOT

 

15 – TERUGBRENGEN VAN DE BOOT

 

16 – JURISDICTIE

Nicols maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke service te bieden. Door verder te bladeren, accepteert u het gebruik ervan.

Ik accepteer ×